touch the snow, ride the slopes, enjoy the mountain Ride the slopes. Enjoy the mountain. home image

Video skiing and snowbording thumb

Ски училище Snow Peaks обича да споделя страстта и познанията си за планинската култура. Насладете се на нашето видео и споделете страсста от карането на ски с вапите приятели или семейство.

Най-важното нещо в карането на ски е да се забавлявате. Ако се забавлявате, тогава всичко ще се получава лесно и бързо.

Ски и сноуборд училище

Ski School title Ски училище

Ski and snowboard school background image
Ski and snowboard school image
Peak image

Защо да вземaте уроци?

Ските и сноуборда са технични спортове. Благодарение на уроците вие ще освоите специалните техническите умения, което ще увеличи шанска да увладеете спорта и да му се насладите. Освн това уроците са страхотен начин да се запознаете със спорта и екипировката. Професионално квалифицираните инструктори ще са от полза за усвояването на всяко следващо и следващо ниво, както и да ви дадат съвет къде прекарате времето си след ски.


Book now

Ski equipment title Ски екипировка

Ski equipment background
Ski equipment image

Защо да наемем екипировка?

Ски и сноуборд оборудването обикновенно е не малка инвестиция така, закопуването на погрешната екипшировка може да бъде скъпа грешка. Взимайки екипировка под наем вие можете да я тествате докато не разберете коя е най подходяща за вас. На разположение имате различен клас екипировка в случа, че решите да пробвате по добра и по добра. Взимайки екипировка под наем от Snow Peaks вие имате възможност да сменяте размера нa обувките си или да пробвате различна дължина ски или сноуборд.


Book now

Как да планирате вашата ски ваканция с бюджет?
Направете резервация онлайн и ще получите отстъпка.

Направете вашия план и спестете пари!

Individual lessons image

INDIVIDUAL
LESSONS

EQUIPMENT INCLUDED

6 days
starting at 458 euro per adult
3 days
starting at 223 euro per child

Индивидуално обучение

Индивидуалните курсове осигуряват максимално бързо развитие на уменията Ви, благодарение на персоналния подход имате възможност да оползотворите времето си, като се възползвате максимално от потенциала и прецизността на нашите учители. Така можете за кратко време да придобиете умения и сигурност за преодоляването на нови и нови писти. По ваше желание в индивидуалното обучение може да добавите приятната компания на вашето семейство или приятел.


Make a reservation
Group family or friends image

Група
FAMILY
or friends

EQUIPMENT INCLUDED

6 days
starting at 221 euro per adult
3 days
starting at 135 euro per adult

ГРУПА - Семейство/Приятели

Това е индивидуален урок за вашето семейство или вашата компания от максимум 4 души. По този начин можете да извлечете максимума от вашия ден. Цялата група ще подобри уменията си, наслаждавайки се на снежната планина с помощта на инструктор. Наред със забавната част се удовлетворяват и нуждите на всеки един от участниците в групата. Това е повече от обучение – вълнуващо приключение и споделени моменти за всеки от Вас.Make a reservation
Group lessons image

GROUP
LESSONS

EQUIPMENT INCLUDED

6 days
starting at 158 euro per adult
3 days
starting at 90 euro per child

Групово обучение

Груповото обучение е един прекрасен начин за усвояване на умения в забавна и социална среда. Броя на хората в групата е оптимизиран. Това е икономичен и практичен начин за вашето ски обучение. Тук имате шанс да прекарате цялото си обучение във весела компания с приятни емоции.Make a reservation

В последните няколко години Ски Център Банско получава наградата Най-добър Ски Курорт в България според Световната ски академия в Кицбюел.

Ски и сноуборд училище

Mountain Peaks in Bansko